Over ons

Wie zijn wij?

Mosalinda is een groothandel in diverse cosmeticaproducten en aanverwante artikelen op natuurlijke basis. Op dit moment hebben wij een groot assortiment met diverse merken in huidverzorgende producten en make-up geschikt voor particulieren. Alle producten zijn natuurlijk, zonder onnodige chemische toevoegingen, parabenen en microplastics. Ook zijn ze dierproefvrij en het merendeels zelfs vegan. Zelfs de verpakkingen zijn volledig recyclebaar!

Onze visie is dat alles met elkaar verbonden is. Wij zijn daarom niet alleen gespecialiseerd in de innerlijke- en uiterlijke verzorging maar ook op spiritueel gebied kan je bij ons terecht. Hiervoor hebben we de etherische oliën van De Groene Linde gekozen omdat ze energetisch heel sterk zijn en een groot assortiment hebben.

Ook onze pakketten worden natuurvriendelijk vervoerd door fietskoeriers.nl. Zo hopen we een steentje bij te kunnen dragen aan een betere natuur 🙂

tree, nature, wood

Ons Team

Omdat bij iedereen het budget weer anders is willen wij een zo groot mogelijk assortiment aanbieden. De producten zijn niet met elkaar te vergelijken qua kwaliteit en ook niet qua prijzen. Kijk gewoon wat jij kunt/wilt besteden en wat voor soort product je wilt. Mocht je vragen hebben dan hebben we een team klaar staan om je hierbij te helpen. Succes en veel plezier!

Linda van Hassel

Eigenaresse - CEO

Wendy Mulder

Consulente - Marketing

Sonja-staal

Sonja Staal

Consulente

Ben jij de volgende?

Consulente

Volg ons op social media

Wereldwijde Verzending

Wij verzenden onze pakketten overal in de wereld.

Beste Kwaliteit

Wij hebben gekozen voor producten met de beste kwaliteit.

Geweldige Aanbiedingen

Wij hebben producten voor elk budget.

Veilige Betalingen

Op onze website zijn de betalingen altijd veilig.