Dagelijkse Verzorging

Powered by Nature: bewezen door klinische onderzoeken.

We zetten ons in om onze planeet te beschermen voor de komende generaties en tegelijkertijd gezonde en effectieve schoonheids- en welzijnsproducten te bieden. We gebruiken wetenschap om het beste uit de natuur te halen zonder daarbij de natuur of onze klanten te schaden.

Waar verwijst “Powered by Nature” naar?

We zijn toegewijd aan het bevorderen van de wetenschap van natuurlijke huidverzorging en schoonheid. Bekend om onze hoge concentraten aan plantaardige producten, wordt de natuur behouden als een belangrijk onderdeel van alle Acti-Labs-producten. We gebruiken ethisch geproduceerde actieve ingrediënten uit planten, algen of de zee die allemaal zorgvuldig zijn geselecteerd, niet alleen op hun werkzaamheid, maar ook op hun oorsprong en veiligheid.

Goed haar begint met veel zorg. Zachte reiniging en conditionering met de toegevoegde vuurkracht van keratine en collageen helpen het haar te versterken en de follikels te voeden en een snellere, gezondere en dichtere haargroei te stimuleren.

Vraag vrijblijvend advies om uw haar weer te laten stralen!

Veel shampoos bevatten sulfaten waarvan bekend is dat ze schadelijk zijn voor het haar; strippen van natuurlijke oliën, die uitdroging en irritatie van de hoofdhuid, kleurverlies en corrosie van de haarzakjes veroorzaken.