Diëten & Supplementen

Zijn Acti-producten veganistisch?

De kracht van de zee is onmetelijk. Veel van onze producten zijn samengesteld met van de zee afkomstige actieve ingrediënten, omdat ze de veiligere optie zijn om de kwaliteit en prestaties te leveren die we eisen van een cosmetica- of huidverzorgingsproduct. Waar mogelijk gebruiken we liever natuurlijke ingrediënten dan synthetische. Hierdoor zijn we geen veganistisch merk.

Zijn Acti-producten glutenvrij?

Gluten is een eiwit dat voornamelijk voorkomt in tarwe, rogge en andere granen en die we soms in onze supplementen gebruiken.

Afslankoplossingen van Acti-Labs voor jou! Bereik aanzienlijk gewichtsverlies, verminder BMI, slank doelgebieden af, verhoog energie en meer.

Waar verwijst "Bewezen door klinische proeven" naar?

We zeggen het niet tenzij het kan worden bewezen! We zijn er zo zeker van dat onze producten zichtbare, echte resultaten opleveren dat we ze naar een geautoriseerde, onafhankelijke klinische testfaciliteit sturen om de resultaten daadwerkelijk te meten in een gecontroleerde omgeving, wat betekent dat er geen bedrog kan zijn! Alle onderzoeksprocedures worden uitgevoerd in overeenstemming met de ethische principes voor het medisch onderzoek (ethische principes voor medisch onderzoek met menselijke subjecten), aangenomen door de 18e WMA Algemene Vergadering.

Zijn Acti-producten dermatologisch getest?

Ja, al onze actuele producten zijn getest en goedgekeurd door een gecertificeerde dermatoloog voordat ze te koop worden aangeboden.