Acti-Labs Lichaamsverzorging

We weten allemaal dat we een antiverouderingsprogramma voor onze gezichten zouden moeten hebben, maar hoe zit het met de rest van onze huid? Onze wetenschappers en het ontwikkelingsteam hier bij Acti-Labs hebben hun jarenlange expertise van onschatbare waarde toegepast bij het creëren van professionele spabehandelingen om een ​​reeks effectieve maar eenvoudig te gebruiken producten voor thuis te ontwikkelen.

Waarom gebruikt Acti “Parfum / Fragrance” in sommige producten?
Als we het niet nodig hebben, stoppen we het er niet in. Elk ingrediënt in onze producten heeft een functie; niets wordt zonder zorgvuldige afweging gebruikt. Waar mogelijk zijn onze producten geurloos, maar om voldoende doses actieve ingrediënten in bepaalde producten op te nemen om ze effectief te maken, met name die producten die actieve mariene ingrediënten bevatten, moeten we de geur van sommige actieve stoffen maskeren. We gebruiken slechts één parfum / geur die speciaal voor ons is vervaardigd. Elementen van ons parfum / parfum zijn synthetisch omdat de “natuurlijke” alternatieven als allergenen worden geclassificeerd. Ons parfum / parfum is gecertificeerd allergeen, kankerverwekkend en ftalaatvrij.

Acti-complexe is een specifieke mix van 3 ingrediënten van topkwaliteit:

– Een specifiek type hyaluronzuur, dat letterlijk als een spons in de huid werkt en een watermobilisatie kan bereiken van wel 20 keer zijn eigen gewicht. Het zorgt voor langdurige hydratatie.

– Een zeer goede kwaliteit zeecollageen dat helpt om vocht te herstellen en de natuurlijke collageenproductie van de huid verhoogt. De huid is gladder met een strakkere uitstraling en gevoel.

– Een uniek soort zeewater, onttrokken uit een ongerepte natuurlijke omgeving van een Frans eiland. Dit zeewater wordt gefilterd door verschillende geologische lagen en is dus uitzonderlijk rijk aan mineralen. Het werkt als een ontgiftend, versterkend, poriënverfijnend, anti-vervuilings- en re-mineraliserend middel. Het vermindert de oxidatie van de huid en beschermt tegen de schadelijke effecten van invloeden van buitenaf en ontstekingen.