Minerale Make-up

Zijn Acti-producten natuurlijk?

Het is belangrijk om te weten dat “natuurlijk” geen wettelijke definitie heeft in de cosmetische industrie. Onze prioriteit is productveiligheid en efficiëntie. Acti gebruikt veel ingrediënten die gecertificeerd biologisch, natuurlijk of natuurlijk afgeleid zijn. We formuleren geen geregistreerde “allergenen”, dus in sommige gevallen is het onmogelijk om een ​​natuurlijk ingrediënt te gebruiken. In deze gevallen gebruiken we ook enkele allergeenvrije, veilige synthetische ingrediënten.

Zijn Acti-producten ggo-vrij?
Ja absoluut.
Zijn Acti-producten dermatologisch getest?
Ja, al onze actuele producten zijn getest en goedgekeurd door een gecertificeerde dermatoloog voordat ze te koop worden aangeboden.

Test Acti op dieren?
Acti neemt de veiligheid van het milieu en de dieren zeer serieus. Geen van onze producten is op dieren getest. Wij zijn een erkend Cruelty-Free merk. We testen niet op dieren en we gebruiken geen ingrediënten die op dieren zijn getest. We zijn opgenomen op de PETA-lijst van dierproefvrije merken.

Onze Skin-Sync Mineral Makeup-reeks is niet alleen ontworpen om uw huid er goed uit te laten zien, maar ook om uw huid goed te doen. Het bevat geen onaangename dingen en heeft een schat aan botanische en huidvriendelijke ingrediënten in elk product. Make-up zo puur dat je vergeet dat je er een draagt!

Zijn Acti-producten biologisch afbreekbaar?

Wij geven om uw gezondheid en daarom zijn al onze actuele producten dermatologisch getest, dit is niet uniek voor ons merk, maar voor zover wij weten is Acti het enige merk dat al zijn spoelbare producten test op zowel biologische afbreekbaarheid als toxicologie.

Kortom: als het door een pluggat gaat, sturen we het op om te worden getest, zodat we zeker kunnen zijn dat het biologisch afbreekbaar is zonder schade aan het ecosysteem.

Waarom praat Acti zo vaak over "veiligheid"?

Cosmetica is slechts één manier om aan giftige chemicaliën te worden blootgesteld, maar Acti kan er wel iets aan doen. Ons laboratoriumpersoneel onderzoekt de veiligheid van elk potentieel ingrediënt om ervoor te zorgen dat we de veiligste hoogwaardige producten maken die we kunnen.

Wat is het ingrediëntenselectieproces van Acti?

Meer dan 1500 chemicaliën worden door de EU verboden of beperkt in producten voor persoonlijke verzorging, maar we gaan zelfs nog verder. We voeren veiligheidsbeoordelingen uit voor elk ingrediënt voordat we het in onze producten opnemen. We gooien ingrediënten weg die niet voldoen aan onze gedetailleerde gezondheids- en veiligheidsnormen.