Geurfrequenties

Hoe de geurfrequenties tot stand komen?

Etherische oliën hebben een positief effect op lichaam en geest heeft ook Marianne ervaren. “Ik ben erachter gekomen dat door het mengen van de verschillende enkelvoudige etherische oliën er unieke geurfrequenties ontstaan. Door een intentie uit te spreken en me te verbinden met de Bron, kom ik tot nieuwe creaties.” “Ik heb een geurgeheugen opgebouwd en zodoende hoef ik zelfs de olie niet te ruiken om te weten of de frequentie die ik zoek goed en doeltreffend is.”

Intentie en creatie werkt.

Marianne gaat verder: “Door de intentie die ik heb en het kunnen aanvoelen van het thema dat ik wil creëren, kom ik tot bijzondere combinaties (geurfrequenties) die, als je de reguliere boeken erop naslaat, ‘nergens op slaan’. Maar door de combinatie van de gekozen enkelvoudige oliën wordt het effect weldegelijk bereikt.” “Als ik de verschillende oliën bij elkaar heb gevoegd, voel ik een tinteling door mijn ruggengraat gaan. Dit is een teken voor mij dat de nieuwe geurfrequentie klaar is.”

Testgroep positief dan in het assortiment.

Marianne zegt: “Ik laat mijn nieuwe creaties samengestelde etherisch oliën eerst door een kleine groep bekenden testen en voelen en vraag hun mening. Zonder dat ze weten wat ze testen komen de ervaringen vaak overeen met de intentie die ik wilde bereiken. Dan is de geurfrequentie klaar om neer te zetten in de showroom, bij de verschillende winkels, professionals en op de website.”

Voeg je koptekst hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.