Etherische Oliën

Etherische oliën

De etherische olie van De Groene Linde is 100% natuurzuiver. In onze webshop kun je 75 verschillende soorten essentiële olie kopen. Heb je specifieke wensen die je niet in onze webshop aantreft, laat ons dat dan even weten. Ons ruime assortiment gebruiken we zelf om onze unieke blends te maken. We hebben zo een etherische olie met een specifieke werking vervaardigen, die je vervolgens bij ons kunt bestellen. Neem snel een kijkje in onze webshop als je snel en gemakkelijk etherische olie wilt bestellen. Je kunt bij ons etherische olie kopen die allemaal een uiterst positieve werking hebben op lichaam en geest. Genoeg redenen om essentiële olie te kopen dus.

De Groene Linde verwenpakket

Etherische oliën

Het assortiment etherische olie dat wij verkopen is met zorg door De Groene Linde uitgezocht en ingekocht op verschillende plekken over de gehele wereld. Daarbij kun je bij ons alleen met 100% natuurzuivere etherische olie van uitmuntende kwaliteit kopen waarmee we zelf ook werken. Tevens is van de essentiële olie die je bij ons kunt kopen bekend, dat de winning ervan geen schade heeft veroorzaakt aan mens, dier en natuur. Ze werken met amberkleurige glazen flesjes. Daarop komt een kindersluiting met druppelgarnituur, zodat het veilig is voor kinderen.

De werking van etherische olie is lichamelijk en holistisch

Etherische olie biedt een ondersteunende werking aan verschillende lichamelijke en geestelijke klachten. Dat is al sinds mensenheugenis bekend. Daarnaast kun je bij ons unieke blends/mengsels van etherische olie kopen. Deze samengestelde etherische oliën of geurfrequenties hebben een holistische werking op energetische aspecten. Hierdoor vult het de eventuele disbalans aan in je energetische systeem. Neem snel een kijkje in onze webshop zodat je kunt zien welke producten je kunt bestellen.

Waarom zou je etherische olie bestellen?

De toepasbaarheid van de etherische olie is verspreiding via een verdamper of door toevoeging aan een massageolie, voetbad of bad. Het is zeer heilzaam voor lichaam en geest, hoewel altijd wel gelet moet worden op de contra-indicaties van de etherische olie. Essentiële olie gaat verder dan alleen geur. Ze kunnen de mentale helderheid en emoties positief beïnvloeden. De kalmerende geur van lavendel kan bijvoorbeeld helpen bij het in slaap vallen. Bezoek nu onze mooie online winkel om essentiële olie te kopen en de uitgebreide werking ervan zelf te ervaren.

Hoe de geurfrequenties tot stand komen?

Etherische oliën hebben een positief effect op lichaam en geest heeft ook Marianne, van De Groene Linde, ervaren. “Ik ben erachter gekomen dat door het mengen van de verschillende enkelvoudige etherische oliën er unieke geurfrequenties ontstaan.
Door een intentie uit te spreken en me te verbinden met de Bron, kom ik tot nieuwe creaties.”

“Ik heb een geurgeheugen opgebouwd en zodoende hoef ik zelfs de olie niet te ruiken om te weten of de frequentie die ik zoek goed en doeltreffend is.”

Intentie en creatie werkt

Marianne gaat verder: “Door de intentie die ik heb en het kunnen aanvoelen van het thema dat ik wil creëren, kom ik tot bijzondere combinaties (geurfrequenties) die, als je de reguliere boeken erop naslaat, ‘nergens op slaan’. Maar door de combinatie van de gekozen enkelvoudige oliën wordt het effect weldegelijk bereikt.” “Als ik de verschillende oliën bij elkaar heb gevoegd, voel ik een tinteling door mijn ruggengraat gaan. Dit is een teken voor mij dat de nieuwe geurfrequentie klaar is.”

Testgroep positief dan in het assortiment

Marianne zegt: “Ik laat mijn nieuwe creaties samengestelde etherisch oliën eerst door een kleine groep bekenden testen en voelen en vraag hun mening. Zonder dat ze weten wat ze testen komen de ervaringen vaak overeen met de intentie die ik wilde bereiken. Dan is de geurfrequentie klaar om neer te zetten in de showroom en op de website.”

LAAT ESSENTIËLE OLIE BIJDRAGEN AAN UW LEVENSKRACHT EN WELZIJN

Maak een keuze:

OK

Een selectie uit de etherische oliën: