The Body Shop - Gezicht

Geef je gezicht de aandacht die het verdient met onze gezichtsverzorgingsproducten. Wist je al dat wij op de natuur geïnspireerde ingrediënten in onze gezichtsverzorgingsproducten gebruiken? Met onze brede selectie aan moisturisers, toners, reinigers en scrubs kies je de beautyroutine die bij jou past, voor een blije, gezond uitziende huid. Droge of gevoelige huid? Of even wat extra aandacht nodig? Voor elk huidtype is er een gezichtsverzorgingslijn, dus je kunt bijvoorbeeld je huid zuiveren, verzorgen, oppeppen of specifieke problemen aanpakken. Een paar tips nodig? Bekijk bijvoorbeeld eens deze populaire producten: Fresh Nude BB Cream voor een mooie teint, Vitamin C Glow Boosting Moisturiser voor een stralendere huid of het Drops of Youth™ Bouncy Sleeping Mask om wakker te worden met een gladdere, frissere huid die er gezonder uitziet.
We zijn toegewijd aan het bevorderen van de wetenschap van natuurlijke huidverzorging. Elk puur, bioactief product in het Acti-Labs-assortiment is specifiek gemengd om de ideale balans van de huid te helpen bereiken en behouden.

Kies producten die bij uw huidtype passen!

Om te weten welke producten het beste bij u passen is het goed om te weten welk huidtype u heeft. Weet u dit niet vraag dan vrijblijvend advies aan een van onze consulenten, via onderstaand formulier.