The Body Shop - Haar

Elke dag fantastisch haar? Natuurlijk! Je kapsel beïnvloedt je humeur. Met onze shampoos, conditioners, haarmaskers en serums blijven je haar en humeur goed. Je hebt namelijk wel wat beters te doen dan druk te maken over je haar. Daarom hebben we voor elk haartype een lijn ontwikkeld die precies past in jouw beautyroutine. Hoe vind je jouw beste haarverzorging? De Banana-lijn is onze topverzorging voor droog haar. Last van een droge hoofdhuid? Probeer dan onze Ginger-lijn, met de superpopulaire Ginger Shampoo. Of de Fuji Green Tea™-lijn, die helpt je hoofdhuid te zuiveren en te verfrissen. Daarna laat je je haar gewoon lekker los.
We weten allemaal hoe belangrijk het is om je haar goed te verzorgen, met shampoo, conditioner, maskers, haarolie en meer. Dus hebben wij op de natuur geïnspireerde producten ontwikkeld om je haar mooi te houden. Shop onze populaire Shea Butter-lijn, verrijk met Community Fair Trade-sheaboter uit Ghana. En geniet van de heerlijke verzorging van onze Banana-shampoo en conditioner. Top tip: ontklit nat haar met een conditioner of masker en onze handige Detangling Comb.

Kies producten die bij je haartype passen!

Om te weten welke producten het beste bij je passen is het goed om te weten welk huidtype je hebt. Weet je dit niet vraag dan vrijblijvend advies aan een van onze consulenten, via onderstaand formulier.