Wasparfums

Geur aan de was na een uur weg?

Dat is verleden tijd. Wasparfum geeft een langdurige geurboost. Lekker ruikende was in plaats van muffe geur. Wasparfum komt rechtstreeks uit Italië en is nieuw in Nederland.

De was doen is misschien niet je meest favoriete bezigheid. Om ‘de was doen’ iets leuker te maken hebben we daarom wat feitjes en weetjes op een rij gezet.

wasparfum-wasparfum-opbergmand-van-vilt

Wasparfum geeft je was een geurboost

Feit: Citroenlucht ruikt fris en schoon, dat vindt iedereen. Geur is dus belangrijk. Citroen is misschien lekker voor de vaat, maar voor de was zijn weer andere geuren lekker. Jij leest deze pagina. Dus grote kans dat jij het fijn vindt om je te omringen met frisse geur en heerlijk te ontspannen. Je weet ook te genieten van de kleine dingen. Dat is de reden waarom wij willen helpen jouw dag meer geur te geven.

Kies voor de beste wasparfum

En door die geurboost van Wasparfum is ook de was van verschillende bekende Nederlanders heerlijk gaan ruiken!

Wasparfum geeft je verfrissende energie

Hoe klinkt dat? Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is wassen met Wasparfum van Le Essenze di Elda! De geurboost die je krijgt na het openen van je wasmachine deurtje geeft je nieuwe energie!

Wasparfum van Essenze Di Elda is uniek in Nederland

Wasparfum is compleet nieuw en uniek in Nederland. De eerste flessen die ze meenamen vanuit Italië waren binnen no time uitverkocht! Zoiets hadden de klanten nog nooit eerder geroken en iedereen was benieuwd waar toch de “buurvrouw de was mee waste”……Dus de tevreden klanten die telkens terugkwamen en nieuwe klanten meebrachten, hadden ons doen besluiten de stap te wagen om Le Essenze di Elda te introduceren in Nederland! En wat zijn ze dankbaar voor alle leuke reacties tot nu toe!

Wasparfum is zeer zuinig in gebruik. Bij juist gebruik kan het tot wel 100 wasbeurten mee

En dat is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook goed voor onze planeet. We willen graag bijdragen om minder te verspillen bij de wasverzorging. Wasparfum is zo sterk geconcentreerd dat je minder hoeft te gebruiken. Met een klein beetje Wasparfum kan je dus meer wassen en dat scheelt water en elektriciteit.

Wasparfum is geschikt voor alle wasmachines, ook voor wasserettes

Deze producten worden al jarenlang professioneel gebruikt in wasserettes en is dus heel veilig voor je was. En….niet geheel onbelangrijk: het bevat geen parabenen! Je weet wel: die chemische conserveringsmiddelen die ervoor zorgen dat ingrediënten langer bewaard kunnen blijven!

Wasparfum geeft in tegenstelling tot wasverzachter geen vette laag op de kleding en maakt de kleding niet vaal

Wasparfum kan gewoon in combinatie met je favoriete wasmiddel worden gebruikt.

En dat is superfijn! Wasmiddel zorgt ervoor dat je was lekker schoon wordt! Wasparfum zorgt voor de “finishing touch”! Wat wij wel adviseren is om toch te kiezen voor een wasmiddel met een wat subtielere geur! Zodoende wordt de geur van de wasparfum beter opgenomen!

Wasparfum is in principe geschikt voor alle soorten textiel

Graag geven wij u de tip wel op te passen met met applicaties. Was daarom altijd je kleding binnenstebuiten. Twijfelt u over het gebruik. Stuur ons een mailtje en we denken graag met u mee.

Wasparfum geeft je kleding een veel langere geursensatie mee dan bijv. geurkorrels of waskorrels.

Waskorrels, wasverzachter, waslotion: you name it! Het bestaat allemaal al op de Nederlandse markt. En geloof me: ik heb alles geprobeerd, maar niets kan tippen aan de bijzondere geur van wasparfum van Le Essenze di Elda!

Wasparfum werkt met uitsluitend exclusieve geuren

De ingrediënten en samenstelling van de wasparfum van Le Essenze di Elda zijn met zorg geselecteerd. Op elke verpakking staat dan ook duidelijk aangegeven wat de samenstelling van het product is.

Kies nu voor een van onze wasparfums 😉

Een selectie uit de lichaamsverzorging: